Zembla gemist? Schokkende beelden van gewelddadige arrestatie met politiehond

Zembla gemist? Schokkende beelden van gewelddadige arrestatie met politiehond

Eind 2016 raakte de Poolse bouwvakker Arthur zwaargewond in een Rotterdams benzinestation, nadat hij in verwarde toestand achterna werd gezeten door een politiehond. Het Openbaar Ministerie Rotterdam legt een verklaring af en beweert vervolgens dat de beveiligingsbeelden kwijt zijn geraakt, Zembla beschikt over de beelden. Hierdoor kan onderzocht worden wat er precies is gebeurd die avond.

Zembla is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt iedere uitzending van Zembla terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de beelden van Zembla hieronder.

<em>Zembla gemist?</em> Schokkende beelden van gewelddadige arrestatie met politiehond Eind 2016 raakte de Poolse bouwvakker Arthur zwaargewond in een Rotterdams benzinestation, nadat hij in verwarde toestand achterna werd gezeten door een politiehond. Het Openbaar Ministerie Rotterdam legt een verklaring af en beweert vervolgens dat de beveiligingsbeelden kwijt zijn geraakt, Zembla beschikt over de beelden. Hierdoor kan onderzocht worden wat er precies is gebeurd die avond. Zembla is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt iedere uitzending van Zembla terugkijken via Gids.tv. Bekijk de beelden van Zembla hieronder. Bekijk deze video's Zien: motorrijder rijdt tankstation in Elst binnen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen Bekijk deze video »
TV :
Zembla gemist? Schokkende beelden van gewelddadige arrestatie met politiehondCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zembla gemist? Schokkende beelden van gewelddadige arrestatie met politiehond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier