De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen"

De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen"

In De zaak van je leven, het misdaadprogramma van WNL, is dinsdagavond te zien hoe de politie per ongeluk stuit op wat wel wordt omgeschreven als "het perfecte moordwapen": Succinilcolina. Dit is een spierverslapper die razendsnel werkt in het menselijk lichaam. Je blijft je volledig bewust van je omgeving, maar je ademhalingsspier raakt ook verslapt - waardoor je een langzame verstikkingsdood sterft.

Bekijk het fragment uit De zaak van je leven hieronder.

De zaak van je leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De zaak van je leven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De zaak van je leven</em>: politie stuit op van Succinilcolina, &quot;het perfecte moordwapen&quot; In De zaak van je leven, het misdaadprogramma van WNL, is dinsdagavond te zien hoe de politie per ongeluk stuit op wat wel wordt omgeschreven als "het perfecte moordwapen": Succinilcolina. Dit is een spierverslapper die razendsnel werkt in het menselijk lichaam. Je blijft je volledig bewust van je omgeving, maar je ademhalingsspier raakt ook verslapt - waardoor je een langzame verstikkingsdood sterft. Bekijk het fragment uit De zaak van je leven hieronder. De zaak van je leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De zaak van je leven terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in De Zaak van je Leven Bekijk deze video » De zaak van je leven: vissers ontdekken lijk in foliepakket in de Biesbosch Bekijk deze video »
TV :
De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier