Zien: nieuwe satelliet Sentinel-6 gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimte

Zien: nieuwe satelliet Sentinel-6 gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimte

Ruimtevaartorganisaties NASA en ESA hebben samen een nieuwe satelliet gelanceerd. De satelliet heet de Michael Freilich en gaat de komende tijd vanuit de ruimte de zeespiegel op aarde meten. Deze satelliet zal de komende tien jaar de stijging van de zeespiegel in de gaten houden, om wetenschappers op aarde meer inzicht te geven in het veranderende klimaat.

Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: nieuwe <em>satelliet Sentinel-6</em> gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimte Ruimtevaartorganisaties NASA en ESA hebben samen een nieuwe satelliet gelanceerd. De satelliet heet de Michael Freilich en gaat de komende tijd vanuit de ruimte de zeespiegel op aarde meten. Deze satelliet zal de komende tien jaar de stijging van de zeespiegel in de gaten houden, om wetenschappers op aarde meer inzicht te geven in het veranderende klimaat. Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Onrustige situaties door weekend vol zwaar vuurwerk in Arnhem Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: nieuwe satelliet Sentinel-6 gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimteCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe satelliet Sentinel-6 gaat de zeespiegel meten vanuit de ruimte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier