Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video)

Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video)

De Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag is de hele week bezig met het ondervragen van bewindslieden. Vandaag waren onder andere Eric Wiebes en Lodewijk Asscher aan de beurt. In deze video van NU.nl zie je het verhoor van Asscher. Later deze week is onder andere Mark Rutte aan de beurt.

Bekijk de video van NU.nl hieronder:

Bekijk hier het hele verhoor van <em>Lodewijk Asscher</em> over de toeslagenaffaire (video) De Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag is de hele week bezig met het ondervragen van bewindslieden. Vandaag waren onder andere Eric Wiebes en Lodewijk Asscher aan de beurt. In deze video van NU.nl zie je het verhoor van Asscher. Later deze week is onder andere Mark Rutte aan de beurt. Bekijk de video van NU.nl hieronder: Bekijk ook Lubach over angstcultuur Belastingdienst Bekijk deze video » Advocaat Toeslagenaffaire: "Verhalen van onmacht raakten mij diep" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier