Op1 gemist? Voormalig FvD-lid: "Thierry Baudet had goed verhaal" (video)

Op1 gemist? Voormalig FvD-lid: "Thierry Baudet had goed verhaal" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Voormalig FvD-lid: &quot;<em>Thierry Baudet</em> had goed verhaal&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Voormalig Forum voor Democratie lid Sonny Spek spreekt bij Op1 over het terugtreden van Thiery Baudet bij FvD: "Baudet had in 2017 en 2019 een goed verhaal. Heel veel mensen dachten dat ze een politiek huis hadden gevonden, maar het is weer niet gelukt." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Voormalig FvD-lid: "Thierry Baudet had goed verhaal" (video)

Voormalig Forum voor Democratie lid Sonny Spek spreekt bij Op1 over het terugtreden van Thiery Baudet bij FvD: "Baudet had in 2017 en 2019 een goed verhaal. Heel veel mensen dachten dat ze een politiek huis hadden gevonden, maar het is weer niet gelukt."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Voormalig FvD-lid: "Thierry Baudet had goed verhaal" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier