Douwe Bob openhartig over pestverleden in Beau: "Muziek was mijn antwoord"

Douwe Bob openhartig over pestverleden in Beau: "Muziek was mijn antwoord"

Douwe Bob was maandag te gast in Beau om te vertellen over zijn nieuwe single 'Hold On', die ouders van gepeste kinderen een hart onder de riem moet steken. Zelf werd Douwe Bob vroeger ook gepest. Hij vertelt hier openhartig over, maar sluit af met een positieve noot: "Volgens mij is het goed gekomen. Muziek was mijn antwoord."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Douwe Bob</em> openhartig over pestverleden in <em>Beau</em>: &quot;Muziek was mijn antwoord&quot; Douwe Bob was maandag te gast in Beau om te vertellen over zijn nieuwe single 'Hold On', die ouders van gepeste kinderen een hart onder de riem moet steken. Zelf werd Douwe Bob vroeger ook gepest. Hij vertelt hier openhartig over, maar sluit af met een positieve noot: "Volgens mij is het goed gekomen. Muziek was mijn antwoord." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. De PijpDe zanger vertelt dat hij opgroeide in de Amsterdamse Pijp in de tijd dat het nog geen yuppenbuurt was. Vroeger kon je het zelfs een "ruig buurtje" noemen. Op school was Douwe Bob het enige kind met twee Nederlandse ouders en daardoor voelde hij zich niet helemaal op zijn plek. Het idee van 'Hold On' ontstond toen een vriend van Douwe Bob vertelde hoe zijn dochter wordt gepest op school. "Ik zag hoe zijn hart brak." Ook Martine Sandifort vertelt openhartig over haar pestverleden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Douwe Bob openhartig over pestverleden in Beau: "Muziek was mijn antwoord"

De Pijp
De zanger vertelt dat hij opgroeide in de Amsterdamse Pijp in de tijd dat het nog geen yuppenbuurt was. Vroeger kon je het zelfs een "ruig buurtje" noemen. Op school was Douwe Bob het enige kind met twee Nederlandse ouders en daardoor voelde hij zich niet helemaal op zijn plek. Het idee van 'Hold On' ontstond toen een vriend van Douwe Bob vertelde hoe zijn dochter wordt gepest op school. "Ik zag hoe zijn hart brak." Ook Martine Sandifort vertelt openhartig over haar pestverleden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Douwe Bob openhartig over pestverleden in Beau: "Muziek was mijn antwoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier