Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomst

Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomst

Thierry Baudet reageerde dinsdag rond 14:00 uur op alle ophef die onstaan is na zijn aftreden als lijsttrekker en partijleider van Forum voor Democratie: "Ik neem de ultieme politieke verantwoordelijkheid en treed terug als nummer één op de kieslijst."

Door in Tweede Kamer
Het Forum gaat gewoon door, ook zonder Baudet als boegbeeld. Hij blijft voorlopig in ieder geval nog wel in de Tweede Kamer: "Ik ga gewoon door, ik ben gekozen en neem dat mandaat heel serieus." Na de verkiezingen in maart, waarbij hij graag als lijstduwer op de lijst komt, zal blijken op welke manier hij actief blijft in politiek. Bekijk zijn hele verklaring hieronder, vanaf ongeveer 17 minuten.

Video: <em>Thierry Baudet</em> reageert op aftreden en onthult politieke toekomst Thierry Baudet reageerde dinsdag rond 14:00 uur op alle ophef die onstaan is na zijn aftreden als lijsttrekker en partijleider van Forum voor Democratie: "Ik neem de ultieme politieke verantwoordelijkheid en treed terug als nummer één op de kieslijst." Door in Tweede KamerHet Forum gaat gewoon door, ook zonder Baudet als boegbeeld. Hij blijft voorlopig in ieder geval nog wel in de Tweede Kamer: "Ik ga gewoon door, ik ben gekozen en neem dat mandaat heel serieus." Na de verkiezingen in maart, waarbij hij graag als lijstduwer op de lijst komt, zal blijken op welke manier hij actief blijft in politiek. Bekijk zijn hele verklaring hieronder, vanaf ongeveer 17 minuten. Bekijk ook Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video » Video: Joost Eerdmans goede kandidaat voor positie Thierry Baudet bij Forum voor Democratie? Bekijk deze video » Video: Wybren van Haga reageert op vertrek Thierry Baudet Bekijk deze video »
LIVE: FVD geeft statement over vertrek Baudet

Bekijk hier live om 14.00 uur het statement van Forum voor Democratie over de onrust binnen de partij en het vertrek van Baudet.

Posted by NU.nl on Tuesday, November 24, 2020
Nieuws :
Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomstPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier