Gordon: 103-jarige Henk uit 100 Jaar Jong overleden (video)

Gordon: 103-jarige Henk uit 100 Jaar Jong overleden (video)

De 103-jarige Henk Baas uit Schalkwijk, die begin dit jaar indruk maakte in 100 Jaar Jong, is overleden. Dat maakte Gordon zojuist bekend op Instagram: "De kerk zal vol zitten en ik vond het een eer u te hebben mogen leren kennen", schrijft hij bij beelden uit de uitzending die hij met hem maakte. Bekijk het fragment hieronder.

Gordon: 103-jarige Henk uit <em>100 Jaar Jong</em> overleden (video) De 103-jarige Henk Baas uit Schalkwijk, die begin dit jaar indruk maakte in 100 Jaar Jong, is overleden. Dat maakte Gordon zojuist bekend op Instagram: "De kerk zal vol zitten en ik vond het een eer u te hebben mogen leren kennen", schrijft hij bij beelden uit de uitzending die hij met hem maakte. Bekijk het fragment hieronder. 100 jaar jong is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Gordon toch weer aan de champagne? Bekijk deze video » Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video) Bekijk deze video »

100 jaar jong is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Reageer hieronder op '103-jarige Henk uit 100 Jaar Jong overleden'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier