Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video)

Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video)

Vrijdag start het nieuwe seizoen van de NPO-hit Ik Vertrek en in de eerste uitzending maakt Nederland kennis met de vrolijke Richard & Aadje, naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland.

Bed & Breakfast in Versailles-stijl
Wat dat betreft: die titel moeten de zongebruinde gezelligerds opgeven, nu ze tenslotte naar Spanje zijn geëmigreerd. In de badplaats Calpe (Costa Blanca) willen de twee, geflankeerd door hun pitbull Joey en buldog Charles, namelijk een Bed & Breakfast starten, in de stijl van Versailles.

Zwemslip
Natuurlijk is er naast ondernemen ook tijd voor uitstapjes en shoppen, zullen we vrijdag zien. Aadje viert zijn verjaardag en weet precies wat voor cadeau hij wil hebben: een sexy zwemslip. Hij moet alleen wel nog even oppassen dat hij niet met een vrouwenonderbroek naar huis gaat. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder.

Vrijdag in <em>Ik Vertrek</em>: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video) Vrijdag start het nieuwe seizoen van de NPO-hit Ik Vertrek en in de eerste uitzending maakt Nederland kennis met de vrolijke Richard & Aadje, naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Bed & Breakfast in Versailles-stijlWat dat betreft: die titel moeten de zongebruinde gezelligerds opgeven, nu ze tenslotte naar Spanje zijn geëmigreerd. In de badplaats Calpe (Costa Blanca) willen de twee, geflankeerd door hun pitbull Joey en buldog Charles, namelijk een Bed & Breakfast starten, in de stijl van Versailles. ZwemslipNatuurlijk is er naast ondernemen ook tijd voor uitstapjes en shoppen, zullen we vrijdag zien. Aadje viert zijn verjaardag en weet precies wat voor cadeau hij wil hebben: een sexy zwemslip. Hij moet alleen wel nog even oppassen dat hij niet met een vrouwenonderbroek naar huis gaat. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder. Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is vanaf 27 november iedere vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je iedere aflevering van Ik Vertrek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video)

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is vanaf 27 november iedere vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je iedere aflevering van Ik Vertrek terugkijken via Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier