Peter R. de Vries over Drillrap: "Aanhang geeft elkaar punten voor geweld" (video)

Peter R. de Vries over Drillrap: "Aanhang geeft elkaar punten voor geweld" (video)

Afgelopen zomer werd een jongen doodgestoken op de Pier in Scheveningen. En dat heeft alles te maken met twee rivaliserende Drillrap-groepen. Vandaag was er een pro-formazitting van de rechtzaak. Peter R. de Vries was daarbij en vertelt erover in RTL Boulevard: "De aanhang van deze groepen geven elkaar punten voor geweldsacties. Het is bijna niet te bevatten."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Peter R. de Vries over <em>Drillrap</em>: &quot;Aanhang geeft elkaar punten voor geweld&quot; (video) Afgelopen zomer werd een jongen doodgestoken op de Pier in Scheveningen. En dat heeft alles te maken met twee rivaliserende Drillrap-groepen. Vandaag was er een pro-formazitting van de rechtzaak. Peter R. de Vries was daarbij en vertelt erover in RTL Boulevard: "De aanhang van deze groepen geven elkaar punten voor geweldsacties. Het is bijna niet te bevatten." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Kerst kan beginnen: Rolf Sanchez maakte kerstsingle en vertelt erover (video) Bekijk deze video » André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video) Bekijk deze video » Zien: politiek Den Haag reageert gemengd op crisis bij FvD Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries over Drillrap: "Aanhang geeft elkaar punten voor geweld" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries over Drillrap: "Aanhang geeft elkaar punten voor geweld" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier