De korting vliegt je om de oren: dit is Black Friday in coronatijd (video)

De korting vliegt je om de oren: dit is Black Friday in coronatijd (video)

Black Friday 2020 is er eentje om nooit te vergeten. Vanwege corona zijn de aanbiedingen extra vroeg begonnen, en zo heeft iedereen de kans om zijn slag te slaan. In RTL Boulevard: waarin verschilt deze Black-Friday-gekte met die van andere jaren?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

De korting vliegt je om de oren: dit is <em>Black Friday</em> in coronatijd (video) Black Friday 2020 is er eentje om nooit te vergeten. Vanwege corona zijn de aanbiedingen extra vroeg begonnen, en zo heeft iedereen de kans om zijn slag te slaan. In RTL Boulevard: waarin verschilt deze Black-Friday-gekte met die van andere jaren? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video) Bekijk deze video » Zien: politiek Den Haag reageert gemengd op crisis bij FvD Bekijk deze video » Caroline over De Meilandjes: "Wens iedereen het beste, vooral mezelf" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
De korting vliegt je om de oren: dit is Black Friday in coronatijd (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De korting vliegt je om de oren: dit is Black Friday in coronatijd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier