Beau gemist? Dennis Schouten vertelt hoe hij huis Thierry Baudet binnenkwam

Beau gemist? Dennis Schouten vertelt hoe hij huis Thierry Baudet binnenkwam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Dennis Schouten gaat sinds kort voor de radioshow Veronica Inside in de vroege ochtend op bezoek bij bekende Nederlanders. Hij deed dinsdag een poging om op huisbezoek te gaan bij Thierry Baudet, die momenteel de media beheerst met de crisis binnen Forum Voor Democratie. Tot zijn grote verbazing lukte het Dennis om het huis van Baudet binnen te komen. Hoe dat hem lukte, vertelt de presentator bij Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Dennis Schouten vertelt hoe hij huis Thierry Baudet binnenkwam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video » Dennis Schouten gaat sinds kort voor de radioshow Veronica Inside in de vroege ochtend op bezoek bij bekende Nederlanders. Hij deed dinsdag een poging om op huisbezoek te gaan bij Thierry Baudet, die momenteel de media beheerst met de crisis binnen Forum Voor Democratie. Tot zijn grote verbazing lukte het Dennis om het huis van Baudet binnen te komen. Hoe dat hem lukte, vertelt de presentator bij Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Dennis Schouten vertelt hoe hij huis Thierry Baudet binnenkwamPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Dennis Schouten vertelt hoe hij huis Thierry Baudet binnenkwam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier