Video: Donald Trump redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-diner

Video: Donald Trump redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-diner

Donald Trump is voor de eerste keer sinds de Amerikaanse verkiezingen weer in het openbaar verschenen. De Amerikaanse president, die binnenkort wordt opgevolgd door Joe Biden, deed dit voor een traditie die in het teken staat van Thanksgiving. “We zijn hier om een geliefde, jaarlijkse traditie voort te zetten”, aldus Trump. “Het verlenen van officiële presidentiele gratie aan een heel erg gelukkige kalkoen.” Op deze manier redt Trump kalkoen Corn van de slacht.

Bekijk de AD-video met Donald Trump en kalkoen Corn hieronder.

Video: <em>Donald Trump</em> redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-diner Donald Trump is voor de eerste keer sinds de Amerikaanse verkiezingen weer in het openbaar verschenen. De Amerikaanse president, die binnenkort wordt opgevolgd door Joe Biden, deed dit voor een traditie die in het teken staat van Thanksgiving. “We zijn hier om een geliefde, jaarlijkse traditie voort te zetten”, aldus Trump. “Het verlenen van officiële presidentiele gratie aan een heel erg gelukkige kalkoen.” Op deze manier redt Trump kalkoen Corn van de slacht. Bekijk de AD-video met Donald Trump en kalkoen Corn hieronder. Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Donald Trump redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-dinerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Donald Trump redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-diner of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier