Zien: Slijptol krijgt pak slaag bij Jamal Ben Saddik voor gevecht

Zien: Slijptol krijgt pak slaag bij Jamal Ben Saddik voor gevecht

Op 30 januari 2021 neemt Rico Verhoeven het op tegen Jamal Ben Saddik. Deze Marokkaanse-Belg traint al jaren in Breda en daarom toog zwaargewicht Slijptol af naar zijn sportschool om de fijne kneepjes van het vak te leren van de trainer van Jamal Ben Saddik. De trainer van Saddik voorspelt dat Rico in de tweede ronde neer zal gaan.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: Slijptol krijgt <em>pak slaag</em> bij Jamal Ben Saddik voor gevecht Op 30 januari 2021 neemt Rico Verhoeven het op tegen Jamal Ben Saddik. Deze Marokkaanse-Belg traint al jaren in Breda en daarom toog zwaargewicht Slijptol af naar zijn sportschool om de fijne kneepjes van het vak te leren van de trainer van Jamal Ben Saddik. De trainer van Saddik voorspelt dat Rico in de tweede ronde neer zal gaan. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Willem Engel van Viruswaanzin spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Slijptol krijgt pak slaag bij Jamal Ben Saddik voor gevechtJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Slijptol krijgt pak slaag bij Jamal Ben Saddik voor gevecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier