Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen"

Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Erik Dijkstra vertelt bij M over voetballegende Diego Maradona. Het werd vandaag bekend gemaakt dat Maradona overleden is aan een hartaanval. Bij Bureau Sport hadden de presentatoren een vaste grap. Wanneer ze Maradona hadden geïnterviewd, zouden ze stoppen met het programma. Ze hebben het meerdere keren geprobeerd, maar het is nooit gelukt.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: &quot;Probeerden alles om hem te interviewen&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Erik Dijkstra vertelt bij M over voetballegende Diego Maradona. Het werd vandaag bekend gemaakt dat Maradona overleden is aan een hartaanval. Bij Bureau Sport hadden de presentatoren een vaste grap. Wanneer ze Maradona hadden geïnterviewd, zouden ze stoppen met het programma. Ze hebben het meerdere keren geprobeerd, maar het is nooit gelukt. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier