Talkshow M gemist? Kustaw Bessems over Forum voor Democratie

Talkshow M gemist? Kustaw Bessems over Forum voor Democratie

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Volkskrant-columnist Kustaw Bessems verbaasd zich enigzins over de commotie rondom de politieke partij Forum voor Democratie. Hij vindt het interessanter om te kijken naar de ontwikkeling van een radicaalrechtse beweging in Nederland. De anti-semitische appjes waar nu heftig op gereageerd wordt zijn volgens hem niet heel nieuw.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Kustaw Bessems over Forum voor Democratie Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Volkskrant-columnist Kustaw Bessems verbaasd zich enigzins over de commotie rondom de politieke partij Forum voor Democratie. Hij vindt het interessanter om te kijken naar de ontwikkeling van een radicaalrechtse beweging in Nederland. De anti-semitische appjes waar nu heftig op gereageerd wordt zijn volgens hem niet heel nieuw. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Kustaw Bessems over Forum voor DemocratiePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Kustaw Bessems over Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier