Talkshow M gemist? Ronald Snijders over het woord van het jaar

Talkshow M gemist? Ronald Snijders over het woord van het jaar

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Voor het eerst heeft The Oxford Dictionary besloten om géén woord van het jaar te kiezen, volgens hen zijn het er te veel in 2020. Maar de Dikke Van Dale kiest dit jaar wel gewoon een Woord van het Jaar. Schrijver Ronald Snijders legt alvast een paar woorden voor.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Ronald Snijders over het woord van het jaar Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Voor het eerst heeft The Oxford Dictionary besloten om géén woord van het jaar te kiezen, volgens hen zijn het er te veel in 2020. Maar de Dikke Van Dale kiest dit jaar wel gewoon een Woord van het Jaar. Schrijver Ronald Snijders legt alvast een paar woorden voor. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Ronald Snijders over het woord van het jaarPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Ronald Snijders over het woord van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier