Erik ten Hag over Maradona vlak voor wedstrijd Ajax: "Laat je motiveren door hem" (video)

Erik ten Hag over Maradona vlak voor wedstrijd Ajax: "Laat je motiveren door hem" (video)

Erik ten Hag vernam het nieuws over het overlijden van Diego Maradona vanmiddag. Hij bestempelt het nieuws als: "Zeer emotioneel." Ajax speelt vanavond (25 november) een Champions League wedstrijd tegen FC Midtjylland. Erik vertelt, op de vraag of het moeilijk is om de knop om te zetten naar de wedstrijd, het volgende: "Het is onze job. Je kunt het ook zo zien, hij was een sieraad voor het voetballen, laat je motiveren door hem."

Bekijk de video van Ziggosport hieronder.

<em>Erik ten Hag</em> over Maradona vlak voor wedstrijd <em>Ajax</em>: &quot;Laat je motiveren door hem&quot; (video) Erik ten Hag vernam het nieuws over het overlijden van Diego Maradona vanmiddag. Hij bestempelt het nieuws als: "Zeer emotioneel." Ajax speelt vanavond (25 november) een Champions League wedstrijd tegen FC Midtjylland. Erik vertelt, op de vraag of het moeilijk is om de knop om te zetten naar de wedstrijd, het volgende: "Het is onze job. Je kunt het ook zo zien, hij was een sieraad voor het voetballen, laat je motiveren door hem." Bekijk de video van Ziggosport hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen" Bekijk deze video » Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video) Bekijk deze video »
TV :
Erik ten Hag over Maradona vlak voor wedstrijd Ajax: "Laat je motiveren door hem" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag over Maradona vlak voor wedstrijd Ajax: "Laat je motiveren door hem" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier