Koning Willem-Alexander bezoekt corona-afdeling in Brabant (video)

Koning Willem-Alexander bezoekt corona-afdeling in Brabant (video)

Geheel in beschermd pak, bezoekt Koning Willem-Alexander de verpleegafdeling voor coronapatiënten in Breda en aan het Regionaal Overleg Niet Acute Zorg (RONAZ) in Tilburg. Hierbij hoort de Koning verhalen van verplegend personeel en patienten over de beschermde maatregelen.

Bekijk de video van het bezoek hieronder.

Koning Willem-Alexander bezoekt <em>corona-afdeling</em> in Brabant (video) Geheel in beschermd pak, bezoekt Koning Willem-Alexander de verpleegafdeling voor coronapatiënten in Breda en aan het Regionaal Overleg Niet Acute Zorg (RONAZ) in Tilburg. Hierbij hoort de Koning verhalen van verplegend personeel en patienten over de beschermde maatregelen. Bekijk de video van het bezoek hieronder. Bekijk ook Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden" Bekijk deze video »
TV :
Koning Willem-Alexander bezoekt corona-afdeling in Brabant (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander bezoekt corona-afdeling in Brabant (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier