Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video)

Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video)

Al weken roept het nieuwste seizoen van de Netflix-serie The Crown heel wat commotie op in Het Verenigd Koninkrijk.

Haatreacties
Het moeizame huwelijk van prins Charles en Diana staat centraal en ook komt 'slechterik' Camilla om de hoek kijken. Dat leidt tot veel haatreacties op het internet. Het koninklijk huis neemt daarom een drastisch besluit om hier een stokje voor te steken.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Charles probeert haatreacties na <em>The Crown</em> te stoppen (video) Al weken roept het nieuwste seizoen van de Netflix-serie The Crown heel wat commotie op in Het Verenigd Koninkrijk. HaatreactiesHet moeizame huwelijk van prins Charles en Diana staat centraal en ook komt 'slechterik' Camilla om de hoek kijken. Dat leidt tot veel haatreacties op het internet. Het koninklijk huis neemt daarom een drastisch besluit om hier een stokje voor te steken. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Beau: René Mioch en Maxim Hartman delen tips voor series om te bingewatchen Bekijk deze video » Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden Bekijk deze video » Zien: Fred van Leer doet een bijzondere, stijlvolle prinses Diana make-over Bekijk deze video »
Entertainment :
Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier