Humberto Tan wint Oeuvreprijs: "Birkenstocks met sokken in een onesie!" (video)

Humberto Tan wint Oeuvreprijs: "Birkenstocks met sokken in een onesie!" (video)

Ronnie Flex, Achmed Akkabi, Klaas Dijkhoff en Splinter Chabot: allemaal werden zij geroemd om hun kledingstijl en ontvingen de 'Best Dressed Man Award' van het blad 'Esquire'. Ook dit jaar wordt de prijs weer uitgereikt, maar is er ook een andere titel: de Oeuvreprijs. Humberto Tan heeft al meerdere keren awards gewonnen voor zijn kledingstijl, maar deze is extra bijzonder. Deze staat namelijk niet alleen voor kleding, maar ook voor je toegevoegde waarde.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Humberto Tan</em> wint Oeuvreprijs: &quot;Birkenstocks met sokken in een onesie!&quot; (video) Ronnie Flex, Achmed Akkabi, Klaas Dijkhoff en Splinter Chabot: allemaal werden zij geroemd om hun kledingstijl en ontvingen de 'Best Dressed Man Award' van het blad 'Esquire'. Ook dit jaar wordt de prijs weer uitgereikt, maar is er ook een andere titel: de Oeuvreprijs. Humberto Tan heeft al meerdere keren awards gewonnen voor zijn kledingstijl, maar deze is extra bijzonder. Deze staat namelijk niet alleen voor kleding, maar ook voor je toegevoegde waarde. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Humberto Tan Bij Andy In De Auto, bekijk de aflevering hier (video) Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan wint Oeuvreprijs: "Birkenstocks met sokken in een onesie!" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan wint Oeuvreprijs: "Birkenstocks met sokken in een onesie!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier