RTL Boulevard: Nederlandse artiesten sluiten 2020 af met nieuwe kersthits

RTL Boulevard: Nederlandse artiesten sluiten 2020 af met nieuwe kersthits

Sinterklaas en zijn paard Ohzosnel zijn het land nog niet eens uit, maar veel mensen hebben hun kerstboom al opgetuigd. Ook Nederlandse artiesten zijn er klaar voor en duiken de studio in voor de ultieme kersthit. Want één goed nummer, is cashen voor het leven. Sanne Hans, ofwel Miss Montreal, vertelt over haar nieuwe kerstnummer en hoe ze tot deze creatie is gekomen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Nederlandse artiesten sluiten 2020 af met nieuwe kersthits Sinterklaas en zijn paard Ohzosnel zijn het land nog niet eens uit, maar veel mensen hebben hun kerstboom al opgetuigd. Ook Nederlandse artiesten zijn er klaar voor en duiken de studio in voor de ultieme kersthit. Want één goed nummer, is cashen voor het leven. Sanne Hans, ofwel Miss Montreal, vertelt over haar nieuwe kerstnummer en hoe ze tot deze creatie is gekomen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Emma Heesters over kerstingle: "Ik miste een hip kerstnummer" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Nederlandse artiesten sluiten 2020 af met nieuwe kersthitsPraat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nederlandse artiesten sluiten 2020 af met nieuwe kersthits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier