Talkshow M gemist? ''Dit is de meest memorabele wedstrijd van Mike Tyson'' (video)

Talkshow M gemist? ''Dit is de meest memorabele wedstrijd van Mike Tyson'' (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

In talkshow M praat Arnold van der Lyd over een van de meest memorabele wedstrijden van Mike Tyson. Tijdens het gevecht beet hij de tegenstander in het oor. ''Als je in balans bent, dan doe je dat niet,'' vindt Arnold. ''Maar hij is altijd zijn weg verloren op dat gebied.''

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? ''Dit is de meest memorabele wedstrijd van Mike Tyson'' (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. In talkshow M praat Arnold van der Lyd over een van de meest memorabele wedstrijden van Mike Tyson. Tijdens het gevecht beet hij de tegenstander in het oor. ''Als je in balans bent, dan doe je dat niet,'' vindt Arnold. ''Maar hij is altijd zijn weg verloren op dat gebied.'' Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? ''Dit is de meest memorabele wedstrijd van Mike Tyson'' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? ''Dit is de meest memorabele wedstrijd van Mike Tyson'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier