Docu Welcome to Chechnya gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Welcome to Chechnya gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Welcome to Chechnya gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Welcome to Chechnya te zien op NPO 2. Hierin is te zien hoe Russische activisten in Tsjetsjenië vervolgde LGBTQ+'ers met gevaar voor eigen leven hun land uit smokkelen. ZuiveringscampagneHomo's en transgenders zijn in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië door een dodelijke zuiveringscampagne hun leven niet zeker. Een groep LGBTQ-activisten probeert undercover en met gevaar voor eigen leven de slachtoffers van deze agressie te redden. GemarteldZij smokkelen vervolgde LGBTQ+'ers, zoals Grisha, een evenementenorganisator die werd gemarteld, en Anya, die met moord bedreigd wordt door haar familie, het land uit. Met hulp van een internationaal netwerk wordt een veilig onderkomen geboden. Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter Bekijk deze video » Peter R. de Vries over anti-homo chatgroep: 'Die sporen niet' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Welcome to Chechnya te zien op NPO 2. Hierin is te zien hoe Russische activisten in Tsjetsjenië vervolgde LGBTQ+'ers met gevaar voor eigen leven hun land uit smokkelen.

Zuiveringscampagne
Homo's en transgenders zijn in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië door een dodelijke zuiveringscampagne hun leven niet zeker. Een groep LGBTQ-activisten probeert undercover en met gevaar voor eigen leven de slachtoffers van deze agressie te redden.

Gemarteld
Zij smokkelen vervolgde LGBTQ+'ers, zoals Grisha, een evenementenorganisator die werd gemarteld, en Anya, die met moord bedreigd wordt door haar familie, het land uit. Met hulp van een internationaal netwerk wordt een veilig onderkomen geboden.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Welcome to Chechnya gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier