Ik vertrek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zijn elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1 nieuwe afleveringen van Ik Vertrek te zien. Elke aflevering is te zien hoe een gezin of koppel naar het buitenland vertrekt om een nieuw leven op te bouwen. BadplaatsIn deze aflevering verruilen Richard en Aadje Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe. Daar willen ze een bed & breakfast in de stijl van Versailles starten. HomostelDe twee veertigers zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles vertrekken ze uit hun arbeiderswoning naar een riante villa in Spanje. BouwstofOndanks dat Aadje er niet van houdt om vies te worden, leven de mannen de eerste weken tussen het bouwstof. De hele vila moet onder handen genomen worden. Nog voordat hun Spanje-avontuur kan beginnen, krijgen ze bericht wat alles op zijn kop zet en staat hun emigratie op losse schroeven. Ik Vertrek: 15 jaar lief en leed in beeld (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond zijn elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1 nieuwe afleveringen van Ik Vertrek te zien. Elke aflevering is te zien hoe een gezin of koppel naar het buitenland vertrekt om een nieuw leven op te bouwen.

Badplaats
In deze aflevering verruilen Richard en Aadje Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe. Daar willen ze een bed & breakfast in de stijl van Versailles starten.

Homostel
De twee veertigers zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles vertrekken ze uit hun arbeiderswoning naar een riante villa in Spanje.

Bouwstof
Ondanks dat Aadje er niet van houdt om vies te worden, leven de mannen de eerste weken tussen het bouwstof. De hele vila moet onder handen genomen worden. Nog voordat hun Spanje-avontuur kan beginnen, krijgen ze bericht wat alles op zijn kop zet en staat hun emigratie op losse schroeven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier