Video: Bram Moszkowicz gaat los op Mark Koster en diens boek over familie De Mol

Video: Bram Moszkowicz gaat los op Mark Koster en diens boek over familie De Mol

Nadat Evert Santegoeds laat weten niet echt onder de indruk te zijn van het boek dat Mark Koster over de familie De Mol heeft geschreven, gaat Bram Moszkowicz volledig los op de journalist: "Het boek is verschrikkelijk saai, ik kwam er niet doorheen. Er staat niks in."

'Onbetrouwbaar'
De jurist raadt mensen dan ook af het boek te kopen: "Als je een biografie gaat maken over iemand dan is het niet meer dan normaal dat je dat laat lezen (het boek is ongeautoriseerd, red.). Dat maakt hem onbetrouwbaar want wat heb je te verbergen?" Vervolgens komt Moszkowicz met een videofragment uit RTL Boulevard om zijn aantijgingen over de onbetrouwbaarheid van Koster te staven. Je ziet alles hieronder in de uitzending van Shownieuws, na 7 min.

Video: <em>Bram Moszkowicz</em> gaat los op Mark Koster en diens boek over familie De Mol Nadat Evert Santegoeds laat weten niet echt onder de indruk te zijn van het boek dat Mark Koster over de familie De Mol heeft geschreven, gaat Bram Moszkowicz volledig los op de journalist: "Het boek is verschrikkelijk saai, ik kwam er niet doorheen. Er staat niks in." 'Onbetrouwbaar'De jurist raadt mensen dan ook af het boek te kopen: "Als je een biografie gaat maken over iemand dan is het niet meer dan normaal dat je dat laat lezen (het boek is ongeautoriseerd, red.). Dat maakt hem onbetrouwbaar want wat heb je te verbergen?" Vervolgens komt Moszkowicz met een videofragment uit RTL Boulevard om zijn aantijgingen over de onbetrouwbaarheid van Koster te staven. Je ziet alles hieronder in de uitzending van Shownieuws, na 7 min. Bekijk ook Mark Koster in Beau over omstreden biografie familie De Mol: ‘Geen ranzig boek’ Bekijk deze video »
TV :
Video: Bram Moszkowicz gaat los op Mark Koster en diens boek over familie De MolCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bram Moszkowicz gaat los op Mark Koster en diens boek over familie De Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier