Heftige beelden: Franse agenten mishandelen zwarte man (video)

Heftige beelden: Franse agenten mishandelen zwarte man (video)

In Frankrijk is ophef ontstaan nadat beelden zijn opgedoken waarop te zien is hoe vier Franse agenten een zwarte man mishandelen. Wat is er precies gebeurd? "Muziekproducent Michel Zecler zou afgelopen zaterdagavond op straat gecontroleerd zijn door agenten omdat hij geen mondkapje zou hebben gedragen", vertelt Frankrijk-correspondent Frank Renout.

Minutenlang gevecht
Hij vervolgt: "Daarbij kwam het tot schermutselingen. Om nog onbekende redenen ging dat gezelschap al worstelend naar binnen. Daar kwam het tot een minutenlang gevecht waarbij de agenten stompend en schoppend op de man ingingen." Bekijk het hele verhaal en de beelden van het incident hieronder, in de video van het AD.

Heftige beelden: Franse agenten mishandelen <em>zwarte man</em> (video) In Frankrijk is ophef ontstaan nadat beelden zijn opgedoken waarop te zien is hoe vier Franse agenten een zwarte man mishandelen. Wat is er precies gebeurd? "Muziekproducent Michel Zecler zou afgelopen zaterdagavond op straat gecontroleerd zijn door agenten omdat hij geen mondkapje zou hebben gedragen", vertelt Frankrijk-correspondent Frank Renout. Minutenlang gevechtHij vervolgt: "Daarbij kwam het tot schermutselingen. Om nog onbekende redenen ging dat gezelschap al worstelend naar binnen. Daar kwam het tot een minutenlang gevecht waarbij de agenten stompend en schoppend op de man ingingen." Bekijk het hele verhaal en de beelden van het incident hieronder, in de video van het AD. Bekijk ook Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Franse agenten mishandelen zwarte man (video)Commentaar
Reageer hieronder op 'Franse agenten geschorst na mishandelen zwarte man'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier