Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein

Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein

Na een weekendje rust mogen de Formule 1-coureurs dit weekend weer de baan op. Komende zondag wordt de Formule 1 GP van Bahrein verreden, de eerste van twee races daar. In de eerste vrije training had Max Verstappen de auto nog niet helemaal onder controle.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Max Verstappen</em> spint in vrije training 1 voor <em>GP van Bahrein</em> Na een weekendje rust mogen de Formule 1-coureurs dit weekend weer de baan op. Komende zondag wordt de Formule 1 GP van Bahrein verreden, de eerste van twee races daar. In de eerste vrije training had Max Verstappen de auto nog niet helemaal onder controle. Tekst gaat verder onder video. OnderkoeldBij het opkomen van het rechte stuk naar start-finish verloor Verstappen even de macht over het stuur, waarna de auto spinde. Hij stond na de spin echter meteen weer goed om verder te rijden en dat is wellicht de reden dat Verstappen behoorlijk onderkoeld reageert: "Ah, lovely." Bekijk de beelden van Max Verstappen hierboven. Bekijk ook Formule 1 GP Turkije: Verstappen spint na inhaalpoging op Perez Bekijk deze video » Formule 1 GP Turkije: Verstappen spint voor de tweede keer Bekijk deze video » Video: Max Verstappen flirt met Kelly Piquet, de ex-vriendin van Daniil Kvyat Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein

Onderkoeld
Bij het opkomen van het rechte stuk naar start-finish verloor Verstappen even de macht over het stuur, waarna de auto spinde. Hij stond na de spin echter meteen weer goed om verder te rijden en dat is wellicht de reden dat Verstappen behoorlijk onderkoeld reageert: "Ah, lovely."

Bekijk de beelden van Max Verstappen hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier