Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video)

Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video)

Minister Ferd Grapperhaus is duidelijk over het vuurwerkverbod dat dit jaar geldt, in verband met de coronacrisis. “We zijn er echt op gespitst de komende weken om niet alleen in te grijpen maar ook om duidelijk te maken”, zegt Grapperhaus, minister van justitie en veiligheid. “Daarom begin ik ook steeds met te zeggen: mensen, we doen het voor de ziekenhuizen die het al heel zwaar hebben gehad, om die niet deze extra, ik zeg het maar even keihard, ellende van mensen die ernstig gewond raken door vuurwerk.”

Bekijk de AD-video met het statement van Ferd Grapperhaus over vuurwerk hieronder.

Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video) Minister Ferd Grapperhaus is duidelijk over het vuurwerkverbod dat dit jaar geldt, in verband met de coronacrisis. “We zijn er echt op gespitst de komende weken om niet alleen in te grijpen maar ook om duidelijk te maken”, zegt Grapperhaus, minister van justitie en veiligheid. “Daarom begin ik ook steeds met te zeggen: mensen, we doen het voor de ziekenhuizen die het al heel zwaar hebben gehad, om die niet deze extra, ik zeg het maar even keihard, ellende van mensen die ernstig gewond raken door vuurwerk.” Bekijk de AD-video met het statement van Ferd Grapperhaus over vuurwerk hieronder. Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht Bekijk deze video » Vuurwerkverkoop met 400 procent omhoog sinds verbod: ''Onze verkoop is geëxplodeerd'' Bekijk deze video »
Politiek :
Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier