Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training

Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training

Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend.

Tijdens de tweede vrije training van de Formule 1 grand prix van Bahrein was een nogal bijzonder tafereel te zien. De coureurs waren nog maar net op het circuit, toen er al met een rode vlag werd gezwaaid. Er rende namelijk een verdwaalde hond over de baan. Sebastian Vettel had in ieder geval gepast commentaar: ‘Who let the dogs out?”

Bekijk in de beelden hieronder de hond die over het circuit van Bahrein rende tijdens de tweede vrije training.

Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 <em>GP van Bahrein</em> bij 2e vrije training Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend. Tijdens de tweede vrije training van de Formule 1 grand prix van Bahrein was een nogal bijzonder tafereel te zien. De coureurs waren nog maar net op het circuit, toen er al met een rode vlag werd gezwaaid. Er rende namelijk een verdwaalde hond over de baan. Sebastian Vettel had in ieder geval gepast commentaar: ‘Who let the dogs out?” Bekijk in de beelden hieronder de hond die over het circuit van Bahrein rende tijdens de tweede vrije training. Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eerste Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier