Zien: André Hazes doet 'auditie' bij The Voice in België (video)

Zien: André Hazes doet 'auditie' bij The Voice in België (video)

In het nieuwe seizoen van The Voice Senior in België maakt onze eigen André Hazes wederom onderdeel uit van de coaches. En net zoals Waylon en Ali B regelmatig doen in de Nederlandse versie van The Voice, zong André voor zijn collega's.

Zien: André Hazes doet 'auditie' bij <em>The Voice</em> in België (video) In het nieuwe seizoen van The Voice Senior in België maakt onze eigen André Hazes wederom onderdeel uit van de coaches. En net zoals Waylon en Ali B regelmatig doen in de Nederlandse versie van The Voice, zong André voor zijn collega's. "Als jullie niet drukken, heb je een probleem!"Een echte auditie was het niet, maar de overige coaches zaten toch even met hun rug naar André toe. Vlak nadat hij zijn Leef inzette, draaiden de coaches. Dit was natuurlijk ook omdat Hazes ze van te voren waarschuwde: "Als jullie niet drukken, dan heb je een probleem!" Bekijk de video van The Voice Senior hierboven: Bekijk ook André Hazes praat openhartig over gezin en zoon bij Beau (video) Bekijk deze video » Zien: André Hazes deelt hilarische jeugdvideo van ruzie met zus Roxeanne Bekijk deze video » Andre Hazes openhartig over jeugd: "We leefden altijd in angst" (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: André Hazes doet 'auditie' bij The Voice in België (video)

"Als jullie niet drukken, heb je een probleem!"
Een echte auditie was het niet, maar de overige coaches zaten toch even met hun rug naar André toe. Vlak nadat hij zijn Leef inzette, draaiden de coaches. Dit was natuurlijk ook omdat Hazes ze van te voren waarschuwde: "Als jullie niet drukken, dan heb je een probleem!"

Bekijk de video van The Voice Senior hierboven:Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes doet 'auditie' bij The Voice in België (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier