John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video)

John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video)

John van den Heuvel is te gast bij RTL Boulevard na aanleiding van zijn nieuwe documentaire over de Mocro-Maffia. Hij vertelt hier onder andere over Tony de G., een onbekende speler uit het Taghi-proces, maar wel een belangrijke. De kroongetuige spreekt voor het eerst exclusief met Van den Heuvel.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

John van den Heuvel over nieuwe <em>Mocro-Maffia</em>-documentaire (video) John van den Heuvel is te gast bij RTL Boulevard na aanleiding van zijn nieuwe documentaire over de Mocro-Maffia. Hij vertelt hier onder andere over Tony de G., een onbekende speler uit het Taghi-proces, maar wel een belangrijke. De kroongetuige spreekt voor het eerst exclusief met Van den Heuvel. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook RTL Boulevard: Trijntje Oosterhuis over kerstalbum: "De studio rook naar groentesoep" Bekijk deze video » Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video) Bekijk deze video » Patricia Paay is hot: "Ik krijg de ene aanbieding na de andere" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier