Op1 gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te spreken

Op1 gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te spreken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zijn te gast bij Op1 en vertellen over hun idool Corrie van Gorp, die zondag 22 november overleed. Krijgsman vertelt hoe ze de actrice weleens zag, maar haar niet durfde aan te spreken. En nu heeft ze spijt dat ze niet uitgebreid met Van Gorp heeft kunnen praten…

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te spreken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière Bekijk deze video » Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zijn te gast bij Op1 en vertellen over hun idool Corrie van Gorp, die zondag 22 november overleed. Krijgsman vertelt hoe ze de actrice weleens zag, maar haar niet durfde aan te spreken. En nu heeft ze spijt dat ze niet uitgebreid met Van Gorp heeft kunnen praten… Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te sprekenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te spreken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier