Het Uur van de Wolf: Raquel van Haver - De vrouwen van mijn land gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Raquel van Haver - De vrouwen van mijn land gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Raquel van Haver - De vrouwen van mijn land gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over kunstenaar Raquel van Haver, die voor haar nieuwe expositie in haar mistige adoptiegeschiedenis duikt. RolmodellenHét schildertalent van dit moment heeft behoefte aan sterke, vrouwelijke rolmodellen en reist naar haar geboorteland Colombia. Daar ontmoet ze diverse sterke vrouwen die strijden voor sociale gelijkheid en die haar inspireren voor haar nieuwe serie schilderijen. MariafigurenTerug in Nederland begint Raquel aan een intensief schilderproces, waarbij ze de vrouwen afbeeldt als moderne Mariafiguren, een ode aan de vrouwen van Colombia Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video) Bekijk deze video » Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentaire over kunstenaar Raquel van Haver, die voor haar nieuwe expositie in haar mistige adoptiegeschiedenis duikt.

Rolmodellen
Hét schildertalent van dit moment heeft behoefte aan sterke, vrouwelijke rolmodellen en reist naar haar geboorteland Colombia. Daar ontmoet ze diverse sterke vrouwen die strijden voor sociale gelijkheid en die haar inspireren voor haar nieuwe serie schilderijen.

Mariafiguren
Terug in Nederland begint Raquel aan een intensief schilderproces, waarbij ze de vrouwen afbeeldt als moderne Mariafiguren, een ode aan de vrouwen van ColombiaPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: Raquel van Haver - De vrouwen van mijn land of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier