Beau gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky Verstappen

Beau gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky Verstappen

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Ewout Genemans heeft een documentaireserie gemaakt over de zaak Nicky Verstappen. De tv-maker vertelt hierover aan tafel bij Beau, Genemans moest drie jaar lang zijn mond houden over deze zaak. Vorige week werd Jos B. veroordeeld voor ontvoering en seksueel misbruik van de 11-jarige Nicky Verstappen, die in 1998 vermist raakte en even later dood werd gevonden.

Peter R. de Vries emotioneel in docu Verstappen
Genemans stapte in deze zaak toen er een dna-match was met Jos B. In de documentaire spreekt hij ook met de familie en de zeer nauw betrokken Peter R. de Vries, die emotioneel is in de docu. “Dat was een moment wat ik mijn leven lang nooit zal vergeten”, aldus De Vries over het moment dat hij hoorde dat er een dna-match was.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder.

Het tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek is op zondag 29 november om 21.15 uur en op maandag 30 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky Verstappen Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Ewout Genemans heeft een documentaireserie gemaakt over de zaak Nicky Verstappen. De tv-maker vertelt hierover aan tafel bij Beau, Genemans moest drie jaar lang zijn mond houden over deze zaak. Vorige week werd Jos B. veroordeeld voor ontvoering en seksueel misbruik van de 11-jarige Nicky Verstappen, die in 1998 vermist raakte en even later dood werd gevonden. Bekijk ook De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo Bekijk deze video » Peter R. de Vries emotioneel in docu VerstappenGenemans stapte in deze zaak toen er een dna-match was met Jos B. In de documentaire spreekt hij ook met de familie en de zeer nauw betrokken Peter R. de Vries, die emotioneel is in de docu. “Dat was een moment wat ik mijn leven lang nooit zal vergeten”, aldus De Vries over het moment dat hij hoorde dat er een dna-match was. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Het tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek is op zondag 29 november om 21.15 uur en op maandag 30 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky VerstappenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier