Nieuwsuur: Deze grote fout maakte Loekasjenko, de ‘laatste dictator van Europa’

Nieuwsuur: Deze grote fout maakte Loekasjenko, de ‘laatste dictator van Europa’

Aleksandr Loekasjenko is al vele jaren aan de macht in Wit-Rusland, hij wordt ook wel de ‘laatste dictator van Europa’ genoemd. Maar zijn dictatuur wankelt, hij heeft namelijk een grote fout gemaakt: Loekasjenko heeft de macht van de vrouwen onderschat.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: Deze grote fout maakte Loekasjenko, de ‘laatste dictator van Europa’ Aleksandr Loekasjenko is al vele jaren aan de macht in Wit-Rusland, hij wordt ook wel de ‘laatste dictator van Europa’ genoemd. Maar zijn dictatuur wankelt, hij heeft namelijk een grote fout gemaakt: Loekasjenko heeft de macht van de vrouwen onderschat. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. President Loekasjenko waarschuwt Rusland: "Als ik ga, gaat Poetin ook" (video) Bekijk deze video » Loekasjenko spreekt in gevangenis met demonstranten, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: Deze grote fout maakte Loekasjenko, de ‘laatste dictator van Europa’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Deze grote fout maakte Loekasjenko, de ‘laatste dictator van Europa’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier