KLM is er klaar voor: het vervoeren van coronavaccins (video)

KLM is er klaar voor: het vervoeren van coronavaccins (video)

Er wordt massaal gewerkt aan coronavaccins om zo hopelijk over een tijdje de coronamaatregelen wat te versoepelen. Hoe worden die vaccins nou vervoerd? De vaccins moeten namelijk ieder voor zich op een bepaalde temperatuur bewaard worden. KLM zegt er klaar voor te zijn en legt uit hoe dit in zijn werk gaat.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

<em>KLM</em> is er klaar voor: het vervoeren van <em>coronavaccins</em> (video) Er wordt massaal gewerkt aan coronavaccins om zo hopelijk over een tijdje de coronamaatregelen wat te versoepelen. Hoe worden die vaccins nou vervoerd? De vaccins moeten namelijk ieder voor zich op een bepaalde temperatuur bewaard worden. KLM zegt er klaar voor te zijn en legt uit hoe dit in zijn werk gaat. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Dit is de uitleg van Wopke en de KLM (video) Bekijk deze video » Video: KLM-vliegtuigen botsen op Schiphol Bekijk deze video »
Nieuws :
KLM is er klaar voor: het vervoeren van coronavaccins (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KLM is er klaar voor: het vervoeren van coronavaccins (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier