RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video)

RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video)

Als het aan de veroordeelde Jos B. ligt, komt de documentaire over de zaak Nicky Verstappen niet op televisie. De veroordeelde B. heeft namelijk een kort geding aangespannen tegen documentairemaker No Pictures Please én RTL.

De twee afleveringen over het recherche-onderzoek in de zaak van Nicky komen morgen en maandag op RTL 4. Het kort geding is echter morgenmiddag om 14.00 uur, wat maker Ewoud Genemans nog wel wat spanning oplevert: "Ik hoop dat we morgen mogen uitzenden!"

<em>RTL Boulevard</em>: Komt documentaire over <em>Jos B.</em> wel of niet op tv? (video) Als het aan de veroordeelde Jos B. ligt, komt de documentaire over de zaak Nicky Verstappen niet op televisie. De veroordeelde B. heeft namelijk een kort geding aangespannen tegen documentairemaker No Pictures Please én RTL. De twee afleveringen over het recherche-onderzoek in de zaak van Nicky komen morgen en maandag op RTL 4. Het kort geding is echter morgenmiddag om 14.00 uur, wat maker Ewoud Genemans nog wel wat spanning oplevert: "Ik hoop dat we morgen mogen uitzenden!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek is zondag 28 november om 21.15 uur voor het eerst te zien op RTL 4 en is terug te kijken op Gids.tv. De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo Bekijk deze video » Beau gemist? Ewout Genemans moest 3 jaar zwijgen over docu Nicky Verstappen Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek is zondag 28 november om 21.15 uur voor het eerst te zien op RTL 4 en is terug te kijken op Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier