Documentaire zaak-Nicky Verstappen mag worden uitgezonden, bekijk de promo

Documentaire zaak-Nicky Verstappen mag worden uitgezonden, bekijk de promo

De documentaire De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen bij het politieonderzoek mag van de rechter worden uitgezonden. Dat is zondagmiddag bekend geworden. Jos B., de hoofdpersoon van de docu, wilde via de rechter uitzending voorkomen.

Volgens de advocaten van de 58-jarige B. zou hij als dader worden neergezet in de documentaire en zou dat een onjuist beeld schetsen, omdat zijn zaak in hoger beroep nog loopt.

Documentaire <em>zaak-Nicky Verstappen</em> mag worden uitgezonden, bekijk de promo De documentaire De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen bij het politieonderzoek mag van de rechter worden uitgezonden. Dat is zondagmiddag bekend geworden. Jos B., de hoofdpersoon van de docu, wilde via de rechter uitzending voorkomen. Volgens de advocaten van de 58-jarige B. zou hij als dader worden neergezet in de documentaire en zou dat een onjuist beeld schetsen, omdat zijn zaak in hoger beroep nog loopt. Bekijk de promo hierboven. De documentaire is op zondag 29 november om 21.15 uur en op maandag 30 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Zaak Nicky Verstappen: Achter De Schermen Bij Politieonderzoek: bekijk de promo Bekijk deze video » RTL Boulevard: Komt documentaire over Jos B. wel of niet op tv? (video) Bekijk deze video »

Bekijk de promo hierboven. De documentaire is op zondag 29 november om 21.15 uur en op maandag 30 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire zaak-Nicky Verstappen mag worden uitgezonden, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier