Bizarre beelden uit Engeland: vrouw vernielt complete slijterij

Bizarre beelden uit Engeland: vrouw vernielt complete slijterij

Er zijn bijzonder opmerkelijke en bizarre beelden opgedoken uit Engeland. Over de aanleiding en de precieze reden van haar actie is weinig bekend, maar een vrouw heeft in een supermarkt/slijterij de volledige drankvoorraad kapot gegooid op de grond. Op de beelden is te zien hoe niemand durft in te grijpen omdat de vrouw constant met glas aan het gooien is.

Bekijk de bizarre beelden uit Engeland hieronder.

Bizarre beelden uit <em>Engeland</em>: vrouw vernielt complete <em>slijterij</em> Er zijn bijzonder opmerkelijke en bizarre beelden opgedoken uit Engeland. Over de aanleiding en de precieze reden van haar actie is weinig bekend, maar een vrouw heeft in een supermarkt/slijterij de volledige drankvoorraad kapot gegooid op de grond. Op de beelden is te zien hoe niemand durft in te grijpen omdat de vrouw constant met glas aan het gooien is. Bekijk de bizarre beelden uit Engeland hieronder. Bekijk ook "Als Wim Kieft gaat hamsteren door coronavirus, moet hij hele slijterij kopen!" Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre beelden uit Engeland: vrouw vernielt complete slijterijJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden uit Engeland: vrouw vernielt complete slijterij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier