Zien: Junior Songfestival gewonnen door Frankrijk, Nederlandse groep UNITY vierde

Zien: Junior Songfestival gewonnen door Frankrijk, Nederlandse groep UNITY vierde

Dit weekend werd het Junior Songfestival gehouden. Ondanks alle perikelen rondom het coronavirus ging het kinderfestijn gewoon door, zij het op aparte locaties. Het festival werd gewonnen door Frankrijk.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Junior Songfestival</em> gewonnen door Frankrijk, Nederlandse groep UNITY vierde Dit weekend werd het Junior Songfestival gehouden. Ondanks alle perikelen rondom het coronavirus ging het kinderfestijn gewoon door, zij het op aparte locaties. Het festival werd gewonnen door Frankrijk. Tekst gaat verder onder video. MeidengroepNamens Nederland deed de meidengroep UNITY mee met het nummer 'Best Friends'. Met het vrolijke lied sleepten ze een keurige vierde plek in de wacht. In totaal deden er twaalf landen uit heel Europa mee, maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn - en dat werden de Fransen. Bekijk de beelden van het Junior Songfestival hierboven. Bekijk ook Europe Shine A Light: Gali Atari (winnaar 1979) zingt met Nederlandse winnaars Junior Songfestival Bekijk deze video » Jeugdjournaal: Unity over het Songfestival en ruzie maken (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Junior Songfestival gewonnen door Frankrijk, Nederlandse groep UNITY vierde

Meidengroep
Namens Nederland deed de meidengroep UNITY mee met het nummer 'Best Friends'. Met het vrolijke lied sleepten ze een keurige vierde plek in de wacht. In totaal deden er twaalf landen uit heel Europa mee, maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn - en dat werden de Fransen.

Bekijk de beelden van het Junior Songfestival hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Junior Songfestival gewonnen door Frankrijk, Nederlandse groep UNITY vierde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier