Zien: 'Coronaproof traditie' midwinterhoornblazen weer van start

Zien: 'Coronaproof traditie' midwinterhoornblazen weer van start

Corona of niet, sommige tradities blijven gewoon doorgaan. Zo is het midwinterhoornblazen van start gegaan in Ugchelen. In het Gelderse dorp bliezen ze gisteren weer op hun zelfgemaakte houten hoorns. Daarbij scheelt de lengte van de hoorns, die namelijk precies anderhalve meter is. Daarnaast hield iedereen keurig afstand en was er weinig publiek aanwezig.

Bekijk de video van WNL hieronder.

Zien: 'Coronaproof traditie' <em>midwinterhoornblazen</em> weer van start Corona of niet, sommige tradities blijven gewoon doorgaan. Zo is het midwinterhoornblazen van start gegaan in Ugchelen. In het Gelderse dorp bliezen ze gisteren weer op hun zelfgemaakte houten hoorns. Daarbij scheelt de lengte van de hoorns, die namelijk precies anderhalve meter is. Daarnaast hield iedereen keurig afstand en was er weinig publiek aanwezig. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Burgemeester Apeldoorn: "Geen verzoek gestuurd om Black Friday te verbieden" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 'Coronaproof traditie' midwinterhoornblazen weer van startCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 'Coronaproof traditie' midwinterhoornblazen weer van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier