Talkshow M: treinverkeer midden Nederland komt stil te liggen (video)

Talkshow M: treinverkeer midden Nederland komt stil te liggen (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

op verschillende trajecten midden in het land rijden geen treinen omdat een verkeersleider van ProRail ziek is. In de sketch is te zien hoe het treinverkeer voor een deel stil komt te liggen.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: treinverkeer midden Nederland komt stil te liggen (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. op verschillende trajecten midden in het land rijden geen treinen omdat een verkeersleider van ProRail ziek is. In de sketch is te zien hoe het treinverkeer voor een deel stil komt te liggen. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: treinverkeer midden Nederland komt stil te liggen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: treinverkeer midden Nederland komt stil te liggen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier