Burgemeester bij Op1 over corona-regels: "Je geeft een vinger, ze pakken je hand" (video)

Burgemeester bij Op1 over corona-regels: "Je geeft een vinger, ze pakken je hand" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Het vuurwerkverbod is al weken onderwerp van gesprek in de samenleving én in de talkshows. Vanavond in Op1 ging het er ook even over. Ook het naleven van de andere coronaregels is voor veel mensen moeilijk, aldus burgemeester van Eindhoven John Jorritsma. Hij worstelt met het toestaan van versoepelingen: "Je geeft ze een vinger, en ze pakken je hand."

Burgemeester bij <em>Op1</em> over <em>corona-regels</em>: &quot;Je geeft een vinger, ze pakken je hand&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Het vuurwerkverbod is al weken onderwerp van gesprek in de samenleving én in de talkshows. Vanavond in Op1 ging het er ook even over. Ook het naleven van de andere coronaregels is voor veel mensen moeilijk, aldus burgemeester van Eindhoven John Jorritsma. Hij worstelt met het toestaan van versoepelingen: "Je geeft ze een vinger, en ze pakken je hand." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester bij Op1 over corona-regels: "Je geeft een vinger, ze pakken je hand" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester bij Op1 over corona-regels: "Je geeft een vinger, ze pakken je hand" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier