Hart van Nederland: politieauto belandt in greppel na wilde achtervolging in Twente

Hart van Nederland: politieauto belandt in greppel na wilde achtervolging in Twente

In de nacht van maandag op dinsdag rukte de politie massaal uit in Twente toen twee mannen een stopteken negeerden. Na een wilde achtervolging over binnenweggetjes en plattelandswegen konden de mannen worden aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Eén politieauto belandde namelijk in de greppel.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: politieauto belandt in greppel na wilde achtervolging in Twente In de nacht van maandag op dinsdag rukte de politie massaal uit in Twente toen twee mannen een stopteken negeerden. Na een wilde achtervolging over binnenweggetjes en plattelandswegen konden de mannen worden aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Eén politieauto belandde namelijk in de greppel. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Wilde achtervolging in centrum Den Haag eindigt in schoten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: politieauto belandt in greppel na wilde achtervolging in TwenteJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: politieauto belandt in greppel na wilde achtervolging in Twente of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier