Klopp geeft update over Virgil van Dijk: "Hij revalideert na operatie" (video)

Klopp geeft update over Virgil van Dijk: "Hij revalideert na operatie" (video)

De Nederlandse centrale verdediger Virgil van Dijk liep eerder dit jaar tegen Everton een zware knieblessure op. Van Dijk heeft onlangs een knieoperatie ondergaan en is nu aan het revalideren. Trainer van Liverpool Jürgen Klopp vertelt dat hij veel contact heeft met de verdediger en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Klopp geeft update over <em>Virgil van Dijk</em>: &quot;Hij revalideert na operatie&quot; (video) De Nederlandse centrale verdediger Virgil van Dijk liep eerder dit jaar tegen Everton een zware knieblessure op. Van Dijk heeft onlangs een knieoperatie ondergaan en is nu aan het revalideren. Trainer van Liverpool Jürgen Klopp vertelt dat hij veel contact heeft met de verdediger en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk deze video's Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI) Bekijk deze video » Georginio Wijnaldum over geblesseerde Virgil van Dijk: ‘Hij is heel sterk’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Klopp geeft update over Virgil van Dijk: "Hij revalideert na operatie" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klopp geeft update over Virgil van Dijk: "Hij revalideert na operatie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier