Opsporing Verzocht: blijvend oogletsel na ernstige mishandeling (video)

Opsporing Verzocht: blijvend oogletsel na ernstige mishandeling (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: blijvend oogletsel na ernstige mishandeling (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. Een man (41) is in Balkbrug ernstig mishandeld, en houdt daar waarschijnlijk blijvend oogletsel aan over. De dader hoorde bij een groep van zo’n twintig scooterrijders, mogelijk uit de omgeving van Hoogeveen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: blijvend oogletsel na ernstige mishandeling (video)

Een man (41) is in Balkbrug ernstig mishandeld, en houdt daar waarschijnlijk blijvend oogletsel aan over. De dader hoorde bij een groep van zo’n twintig scooterrijders, mogelijk uit de omgeving van Hoogeveen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: blijvend oogletsel na ernstige mishandeling (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier