Beau gemist? Goed nieuws in donkere corona-dagen: het vaccin is onderweg (video)

Beau gemist? Goed nieuws in donkere corona-dagen: het vaccin is onderweg (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv.

Bij Beau is Ernst Kuipers te gast. Hij praat ons bij over de huidige coronasituatie en vertelt over het vaccin. Vanaf januari zouden de eerste mensen in Nederland namelijk gevaccineerd kunnen worden. Prachtig nieuws, noemt Kuipers het. Laten de gasten bij Beau zich ook vaccineren als het zover is?

<em>Beau</em> gemist? Goed nieuws in donkere corona-dagen: het vaccin is onderweg (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv. Bij Beau is Ernst Kuipers te gast. Hij praat ons bij over de huidige coronasituatie en vertelt over het vaccin. Vanaf januari zouden de eerste mensen in Nederland namelijk gevaccineerd kunnen worden. Prachtig nieuws, noemt Kuipers het. Laten de gasten bij Beau zich ook vaccineren als het zover is? Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Goed nieuws in donkere corona-dagen: het vaccin is onderweg (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Goed nieuws in donkere corona-dagen: het vaccin is onderweg (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier