Beau gemist? Ernst Kuipers legt uit hoe het coronavirus muteert (video)

Beau gemist? Ernst Kuipers legt uit hoe het coronavirus muteert (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv.

Het coronavirus muteert, maar wat betekent dat nou precies? Ernst Kuipers legt het uit aan de hand van een filmpje in Beau. De vraag die dan natuurlijk van belang is, is of het vaccin ook geschikt is voor het muterende virus. Kuipers weet natuurlijk van de hoed en de rand en neemt ons mee.

<em>Beau</em> gemist? Ernst Kuipers legt uit hoe het coronavirus <em>muteert</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv. Het coronavirus muteert, maar wat betekent dat nou precies? Ernst Kuipers legt het uit aan de hand van een filmpje in Beau. De vraag die dan natuurlijk van belang is, is of het vaccin ook geschikt is voor het muterende virus. Kuipers weet natuurlijk van de hoed en de rand en neemt ons mee. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Ernst Kuipers legt uit hoe het coronavirus muteert (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ernst Kuipers legt uit hoe het coronavirus muteert (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier