Sonja Barend in Op1: "Waarom komt een politicus nooit terug op zijn woorden?" (video)

Sonja Barend in Op1: "Waarom komt een politicus nooit terug op zijn woorden?" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 december terugkijken bij Gids.tv.

Sonja Barend is te gast bij Op1 om terug te blikken op haar carrière en om te praten over haar nieuwe boek. In deze video van uit de uitzending, zie je een stukje van het interview dat Barend had met Pim Fortuyn. Een bijzonder gesprek, aldus Barend.

Sonja Barend in <em>Op1</em>: &quot;Waarom komt een politicus nooit terug op zijn woorden?&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 december terugkijken bij Gids.tv. Sonja Barend is te gast bij Op1 om terug te blikken op haar carrière en om te praten over haar nieuwe boek. In deze video van uit de uitzending, zie je een stukje van het interview dat Barend had met Pim Fortuyn. Een bijzonder gesprek, aldus Barend. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sonja Barend in Op1: "Waarom komt een politicus nooit terug op zijn woorden?" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sonja Barend in Op1: "Waarom komt een politicus nooit terug op zijn woorden?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier